Träna med oss

Information för dig som vill bli medlem i BrommagymnasternaFör att bli medlem i Brommagymnasterna och börja träna i någon av våra grupper så behöver du antingen gå till vår bokningssida och boka plats i någon av våra grupper direkt eller göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig när det finns en ledig plats i en grupp som passar dig.

Om du önskar information om våra priser eller i vilka områden vi har grupper idag så klicka på knapparna ovan för mer information.

Inför varje termin mailar vi ut info om lediga platser till kommande termin till alla som står i kö för att börja hos oss. Där framgår det när bokningen av lediga platser öppnar. Info om när anmälan av lediga platser öppnar läggs upp på vår bokningssida.

Information om anmälan kommande termin

För dig som är befintlig gymnast

Inför varje termin kommer du som går i någon av våra grupper få ett mail med betalningsinfo för kommande termin. Där väljer du om du ska fortsätte eller inte samt betalningssätt (kort, faktura, Swish eller delbetalning).

Alla gymnaster behåller sin plats i den gruppen han eller hon går i idag förutsatt att man bokar på sig och betalar för platsen till kommande termin. Ni kan enbart boka in ert barn i den grupp som han eller hon gått i under innevarande terminen. Önskar ni byta grupp till kommande termin ska ni först boka på er i den grupp som ert barn gått i. Efter det skickar ni ett mail till oss med info om vilken grupp ni önskar byta till.