Kalendarium

Information om aktuella och kommande arrangemang

BG-bucklan 2021

PM1

 

När: 4–5 december 2021 

Var: Enskedehallen (karta) 

 

Brommagymnasterna bjuder in er till en rolig tävlingshelg i Enskedehallen. BG-bucklan är för både för dem som kanske tävlat någon gång tidigare och för dem som vill prova att tävla på lite svårare övningar eftersom vi kör till semilandning (från Sexan och uppåt) i Enskedes gropar. 

 

Beroende på nivå på truppen har vi fem tävlingsklasser: Åttan, Sjuan, Sexan, Femman, och FyranSjuan använder sig av Bedömningsreglemente nivå 7-9 version 1.1. Övriga klasser grundar sig på Nationellt Bedömningsreglemente Trupp version 2.1. 

 

Tävlingen är en grentävling med medaljer till de tre bästa lagen i varje gren samt en buckla till det lag med högst totalpoäng i varje pool. Baserat på just nu rådande omständigheter kommer vi tillåta publik utifrån de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. 

 

Anmälan 

Sista anmälningsdag är 12 november 2021. Anmälan görs på:  

 

Anmälningsavgiften är 500 kr/lag och gren. När ni anmält ert lag kommer Brommagymnasterna att skicka ut en faktura med anmälningsavgiften. 

 

Domare 

Varje anmält lag (oavsett antal grenar som man deltar i) måste anmäla en utbildad domare. Brommagymnasterna betalar ett arvode  400 kr till domare utbildade på steg 2–4 (regionsdomare och förbundsdomare) per förmiddag/eftermiddag, och 200 kr till domare utbildade  steg 1 (fd föreningsdomare). Lag som inte anmäler någon utbildad domare måste erlägga en domaravgift på 2000 kr. 

 

Bedömning 

Notera att vi tillämpar Gymnastikförbundets nya reglemente för Sjuan, inklusive Tävlingsbestämmelserna. Reglementet använder en förenklad bedömning. 

 

Nationellt Bedömningsreglemente Trupp version 2.1 och tävlingsbestämmelser tillämpas ̊ övriga klasser. 

 

Tidtagning 

Ingen maxtid gäller för matta/tumbling och hopp/trampett. 

 

Grendeltagande 

Fristående, matta/tumbling och hopp/trampett. Varje gren är en egen tävling och man behöver inte delta i alla grenar. Olika gymnaster kan ingå i lagen i de olika grenarna och man kan ha flera lag i några grenar. För att kunna vinna Brommabucklan i poolen krävs dock en sammanhållen trupp.  

 

Gymnaster kan delta i olika klasser i olika grenar (t.ex. Femman i tumbling och Sexan i hopp), men varje gymnast kan endast delta i en klass per gren (dvs. man kan inte delta i både Femman och Sexan i fristående). 

 

Licens 

Alla deltagande gymnaster skall ha tävlingslicens. Ledare ska ha licenser i enlighet med Svenska Gymnastikförbundets riktlinjer. 

 

Upplysningar 

För frågor eller mer information, maila till bgbucklan@brommagymnasterna.se

Datum:

2021-12-04 - 2021-12-05

Kategori:

Tävlingar

Plats:

EnskedehallenBG-bucklan 2021

PM 2

Varmt välkomna till Enskedehallen och BG-Bucklan 4-5 december.
PM 2 har skickats ut till anmälda lag och föreningar.

När det gäller vaccinationsbevis följer vi föreskrifterna som börjar gälla från och med den 1 december för sportevenemang med fler än 100 deltagare. För samtliga deltagare på BG-bucklan (gymnaster, tränare, domare, funktionärer och publik) som är 18 år och äldre gäller uppvisande av vaccinationsbevis (covidbevis). Vaccinationsbevis utfärdas av E-hälsomyndigheten. https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/

PCR-test/negativt coronatest gäller ej som bevis. Du behöver vara fullvaccinerad.

För frågor är ni välkomna att kontakta oss på bgbucklan@brommagymnasterna.se

Datum:

2021-12-04

Kategori:

Tävlingar

Plats:

EnskedehallenBG Klubbmedaljen 2021

Info har skickts ut till tränare med grupper som kan vara med på Klubbmedaljen. 

Datum:

2021-12-11

Kategori:

Tävlingar

Plats:

ÅkeshovshallenBG Winter Show

Info kommer under oktober. 

Datum:

2022-01-30 - 2022-01-30

Kategori:

Uppvisningar

Plats:

EnskedehallenBG Våruppvisning 2022

Mer info kommer under HT21 till alla våra grupper. 

Datum:

2022-05-14 - 2022-05-14

Kategori:

Uppvisningar

Plats:

Eriksdalshallen